ponedjeljak, 5. srpnja 2010.

bilo je i vrijeme

Bilo je skoro 2 mjeseca od zadnjeg objavljenog teksta. Stvarno neozbiljno od mene.

U medjuvremenu se od zanimljivijih stvari moze izdvojiti proslava nasih rodendana u lipnju. Imali smo male odvojene proslave ( u mom slucaju cuganje s deckima ), i malo vecu zajednicku proslavu u jednom od barova u centru grada sto se u stvari pretvorilo u cuganje sa svima. Oznacili smo i tu okruglu brojku koje se mnogi boje, a koja meni ne predstavlja bas nista znacajnoga. Jos uvijek je to mali broj. Govorimo, naravno, o broju 30.

Osim tih par pijanki, valja spomenuti da je redovna skolska nastava zavrsila i uskoro pocinje ljetna skola (Ani je vec pocela ljetna skola). Ovim klincima ovdje je bas super. Iz skole u skolu. Ne bi im bio u kozi, ali, s druge strane, da nema toga, ne bi bilo niti mog posla.

Sunce je ovdje posteno zagrijalo i uglavnom se u zadnje vrijeme ne krecemo po neklimatiziranim prostorima ukoliko se ne radi o pitanju zivota ili smrti. Temperature su uredno preko 30 stupnjeva (sinoc je u ponoc bilo 30) sa vlagom od najmanje 70ak posto. Vrijeme bas dusu dalo za plazu. Jedini problem je sto su one najbolje plaze prilicno daleko i ukljucuju hodanje od barem 20 min do cak 1,5 sat. A i sunce ne oprasta nista. Lani sam nakon posjeta plazi izgledao kao hrenovka sa rostilja.

Ali i to je sve prolazno. Jos cetiri tjedna (ukljucujuci i ovaj) i onda dolazimo u ZG. Opet. Tako da, ukoliko smo vam falili i imate zelju uzivati u nasem drustvu, kolovoz je vrijeme kada vam to mozemo ostvariti. Uglavnom cemo biti u Zagrebu, izuzev 5 dana koje cemo provesti na obali.

Eto. Valjda ce uskoro biti jos tekstova i to malo izdasnijih i inspiriranijih. Mozda objavimo i koju fotku uskoro (fotke sa pijanki su na fejsu - Aninom, ukoliko ih niste vidjeli a mozda bi htjeli napisite pismo).

Nema komentara:

Objavi komentar