ponedjeljak, 22. listopada 2012.

jesen je stigla, durijanu moj

Kaj smo radili zadnjih dva- tri tjedna? Ne mogu se svega ni sjetiti. Ah, ovak: jedan smo vikend isli na brod sa ekipom na kojem je bilo muzike, klope i cuge. Vozikali smo se tim brodicem skroz oko Hong Kong otoka sa jednim stajanjem i kupanjem. Brod je organizirala frendica od frendice svom decku (ili muzu nisam ziher) za rodjendan. Simpaticni ljudi. On Australac, ona australska kineskinja iako to nije uopce bitno. Ali, zanimljivo je da zaradjuju za zivot prodavajuci smrznuto meso (organsko, mnogo kvalitetno) preko interneta. I jos je zanimljivo da planiraju sljedece ljeto provesti u Hrvatskoj. Jeeeeeeeeeee.

Evo par fotki sa tog malog izleta:
plutanje sa pivicom

izlezavanje sa pivicom

ovak zive odvratno bogati u HK


brod,, u pozadini najvisa zgrada u HK

Sharon, Ana, Tanu, moje pivo
najogormniji brod na svijetu prekrcan kontejnerima



fotke su malo plavicaste jerbo sam zabrovail podesit nekaj na mobu. Video je malo glasan jer je bilo malo glasno, ali uzivajte svejedno. To kaj vidite je na krajnjem jugu Hong Kong otoka i kombinacija je prljavo bogatog Hong Konga i ostataka jako starog Hong Konga.

Isti taj vikend dosli su nam i majstori u stan koji su nam uklonili veci dio tepiha iz stana te profesionalno ocistili ostatak. Gazda je platio radove, iako da sam znao da je micanje tepiha tak lako obavil bi to sam. No, da ne duljim, tepih smo maknuli jer je bil furt grozan, prljav i mjestimice bez tkanine iliti vlakana iliti cega vec i isel nam je na zivce. Srecom uspjeli smo ustanoviti da je ispod njega parket u solidnom stanju koji sada izgleda sasvim ok. Malo smo se izje...li doduse dok smo nakon skidanja tepiha uklonili sve ostatke ljepila i podstave koja je bila ispod te potom ulastili pod, no isplatilo se. Evo vam i jedna fotka toga:


Kaj se smijete? Zakaj ne bi imali takav stolnjak. Nek  ljudi vide. NEGO, eto parket. Nije lose, ne? Cak tam u staklu vidite i malo naseg Sai Kunga i cak odraz Ane na kaucu.

Kaj jos? Pojma nemam. Nis bitnoga. Sutra je ovdje lokalna verzija Svih Svetih pa ne radimo. Ja bum se okusal u daskanju na vodi. sljedeci nas vikend ceka jos jedan Lunner (rucera - rucak+vecera) ali ovaj puta Filipinsko Samoanski. Jedva cekamo.

Kratkorocno su misli okrenute sljedecem vikendu. Srednjorocne misli pocinju se baviti bozicnim praznicima iako nisu bas iskristalizirane. Dugorocne misli pretvaraju se u snove, stare i nove. Opa, rima. Stima.

evo jos par nasumicnih fotki za pa-pa:
scena iz Sai Kunga

Tesla Roadster Sport naseg suseda, nema trave al mu je auto zelen

nasa nova telka














Nema komentara:

Objavi komentar